Home

Baliati

  Guido Gezelleplaats 47, Schelle

€74

boost your skin

Bereid je huid voor op de winter en geef ze geef ze zorgen die ze nodig heeft. Boek jouw afspraak en geniet van een heerlijke sessie, pure verwennerij.

of

€35/p.

BOEK EEN WORKSHOP

Voor jou alleen of in groep, of geef er één cadeau , en leer hoe je op een eenvoudige manier kan stralen aan de hand van de vele tips en tricks die je worden aangeleerd.

Men's Corner

Ook mannen kunnen zich laten verzorgen bij Baliati! Meer en meer mannen worden zich bewust van een goed verzorgd uiterlijk, het is de dag van vandaag niet meer weg te denken, uitstraling staat voorop, ja....ook bij de man! Daarom krijgen ook zijn hun plekje in het salon met een aangepast verzorgingsmenu.

HEALTH

Bekijk al onze diensten

BEAUTY

Bekijk al onze diensten

WORKSHOPS

Bekijk al onze diensten

TESTERS

producten en service


Service staat voorop ten allen tijden, zie je een leuk produkt maar twijfel je of het wel iets voor jou is? Geen probleem, vraag naar een testpakketje, zo krijg jij de kans om gedurende 3 dagen enkele producten uit te testen alvorens ze aan te kopen, zo ben jij zeker van je zaak.


Learn more


---


MODEL GEZOCHT

MAKE-UP / VERZORGING


Op regelmatige basis zoek ik modellen ter promotie van nieuwe producten, voor en na foto's. Heb jij interesse om te fungeren als model? neem dan gerust contact met mij op, ik hoor het graag.


Learn more

OPORTUNITEIT

LR HEALTH & BEAUTY


Ben jij op zoek naar een bijverdienste of nieuwe uitdaging of carrière switch? Wil jij meer verdienen dan enkel het prijsverschil op het produkt? Neem dan vandaag nog contact met mij op want dan heb ik iets wat jouw leven kan veranderen!


Learn more


---

Be healthy


Onze buitenkant verzorgen is top! maar de echte schoonheid zit toch ook vanbinnen, want problemen aan de binnenkant, dat zie je aan de buitenkant, denk maar aan acné, een vale teint, etc.....

AANBIEDING!


Valentijn, de tijd van het jaar dat we onze geliefden in de watten leggen, vb.: parfum, behandeling, leuke producten, ...


**bij geliefden denk aan: levenspartner, broer, zus, mama, papa, beste vriendin,.... kortom iemand die een speciaal plaatsje heeft in ons hart.

CADEAUBON

Nog op zoek naar een gechenk?


Met een cadeaubon zit je altijd goed. De mogelijkheden zijn ruim, vraag ernaar bij je bezoek of afspraak of stuur een mailtje voor meer info.

Baliati

Guido Gezelleplaats 47, 2627 Schelle