Zeitgard


-- Zeitgard --

Het beste voor je huid!


*Een beleving voor je huid. Betere en zachtere reiniging.


-De Zeitgard heeft een occilerende beweging in tegenstelling tot de meeste van zijn soortgenoten die een ronddraaiende beweging hebben. Hierdoor is de Zeitgard de veiligste optie voor onze huid en door zijn occilerende beweging die een vibratie tot stand brengt, trilt hij als het ware het vuil uit de porieën waardoor je een veel diepere reiniging hebt, daarnaast bevat hij microsilver in zijn borstels waardoor deze antibacteriëel zijn en dus uitermate geschikt om de gevoelige huid en acné huid en te behandelen en verbeteren. Dit gepatenteerde systeem maakt dat hij uniek is in zijn soort en dus de nr1!


**Revolutionair in anti-aging.


-Zeitgard anti-ageing device, dit revolutionair toestelletje bevat een aardig staaltje technologie. Hij is een ongelooflijk lichtgewicht met een krachtige motor dat met een druk op de knop razend snel kan veranderen van temperatuur van 42° naar 5° en terug. Zo brengt hij de speciaal ontwikkelde serums nog dieper in de huid om daar de vochtbalance te herstellen en zo van binnenuit de huid te voeden en te verstevigen zodat fijne lijntjes vervagen en de huid haar jeugdige uitstraling terug krijgt.***Aangepast aan elke huid.


-Na een goede behandeling hoort natuurlijk ook de schikte na verzorging, en dus om de behandeling af te ronden en de beste resultaten te behalen is het belangrijk om onze huid goed te verzorgen met aangepaste producten. voor de iets jongere huiden is er de Nano Gold met fijne goud deeltjes die de UV stralen reflecteren en zo pigmentvlekken tegengaan, voor mature huidjes vanaf +/- 40j is er de Beauty Diamonds met fijne diamant deeltjes die het licht weerkaatsen en de huid een frisse uitstraling geven, voor de mannen is er de Platinum verzorgingslijn, exclusieve verzorging voor de gestresste mannenhuid, optimale hydratatie, verbetert de elasticiteit, vermindert rimpels. Om de huid een echte boost te geven in kuurvorm is er de Serox lijn die een echt botox effect heeft op het aanpakken van expressierimpels.