Blog

Be healthy


Onze buitenkant verzorgen is top! Maar hoe zit het met jouw innerlijke verzorging? Want problemen aan de binnenkant, dat zie je aan de buitenkant, denk maar aan acné, een vale teint, etc.....al deze zaken kan je aanpakken met een aangepaste huidverzorging, maar nog meer resultaat kan je bekomen met de juiste voedingssupplementen. In mijn webshop vind heel veel voedingssupplementen met advies door experten. Neem alvast een kijkje en aarzel vooral niet om uitleg te vragen, Ik help je graag verder. Sonja Kimpen zei altijd *je bent wat je eet* en gelijk heeft ze want onze voeding met al zijn vitaminen en mineralen zijn ons beste medicijn, en als je bepaalde voeding niet lust, dan zijn er natuurlijk onze supplementen om op die manier ons lichaam toch te kunnen voorzien van alle nodige stoffen zodat er geen reden is voor tekorten.

BODY MISSION:

Simpelweg uw wensgewicht

Eindelijk eenvoudig afslanken?

Met de geïntegreerde aanpak van de 28 dagen Body Mission heel eenvoudig te realiseren! Slaag erin wat reeds talrijke personen bereikt hebben: gezond en sportief afslanken!


De unieke combinatie uit lekker genot, talrijke fitnesstips en -video's motiveerden mij om in topvorm te komen.


Ga nu van start!

MIND MASTER:

Levendig! Actief! Succesvol!


Met volle teugen van het leven genieten en alles onder controle hebben: Succesvol op uw werk, overwinningen bij het sporten, tijd voor uw familie en voor uzelf. Wie zo actief en intensief wil leven, moet op een optimale voorziening van voedingsstoffen letten. Mind Master bevat speciaal op elkaar afgestemde micronutriënten met belangrijke functies.


Ze dragen onder andere bij tot:

° een normale energiestofwisseling

° een normale functie van het zenuwstelsel

° een normale psychische functie

° een vermindering van vermoeidheid

° een normale cognitieve functie

° ter bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress